Zakenreisnieuws reclame block mobiel onder 1ste 5 berichten

Nieuws van Partners

7 dagen Bonaire, vlucht €429 p.p.

Vlieg voordelig met de Boeing 787 Dreamliner naar de beste duiklocatie in het Nederlands Koninkrijk? Vanuit Flamingo Airport ben je zo bij een van onze hotels en appartementen. Boek nu voor de laagste prijs.

Met de trein naar Londen, vanaf €100 retour

In Londen moet je deze zomer minimaal 1 keer zijn geweest! Voor maar €100 heen en weer naar hartje Londen vanaf Rotterdam Centraal. Wees snel, het aantal goedkope tickets is namelijk beperkt! Je kunt jouw tickets gratis wijzigen tot 7 dagen voor vertrek.

Met de trein naar Parijs, vanaf €35 enkele reis

Ontdek of herontdek de Franse hoofdstad. Boek ruim van tevoren uw reis naar Parijs en profiteer van het laagste tarief zodat u nog meer kunt genieten nog meer te kunnen genieten van de duizenden schitteringen van de lichtstad. NS International heeft voor u twee wandelingen gemaakt die u gratis kunt downloaden.

 

Video

Dubai investeert 33 miljard euro in bouw van 's werelds grootste luchthaven

29 april 2024 | Door: 
onze redactie

Dubai heeft zondag de nieuwste plannen aangekondigd voor de uitbreiding van Al Maktoum Airport, momenteel de tweede luchthaven van de stad, tot ’s werelds grootste luchthaven. Het emiraat investeert daar 128 miljard dirham in, omgerekend 33 miljard euro.

Air India vernieuwt First, Business en Economy en voegt Premium Economy toe

16 augustus 2023 | Door: 
onze redactie

DELHI - Air India krijgt van eigenaar Tata Sons een grote make-over. Eerder werd al een nieuwe huisstijl aangekondigd, maar ook aan boord verandert er het nodige. Zo wordt op verre vluchten straks niet alleen een vernieuwd First, Business en Economy-product aangeboden, maar ook een Premium Economy-klasse.

In beeld: Etihad vervoert na ruim 3 jaar weer passagiers met A380

25 juli 2023 | Door: 
onze redactie

LONDEN - Het was al uitgebreid aangekondigd, en dinsdag was het dan eindelijk zover: Etihad voerde voor het eerst in ruim drie jaar weer een commerciële vlucht uit met de Airbus A380. Het toestel landde vanochtend vanuit Abu Dhabi op Londen Heathrow.

He Lingzhi

Amsterdam was 28 jaar geleden de eerste Europese bestemming voor China Southern Airlines. He Lingzhi, regional general manager voor de Chinese luchtvaartmaatschappij, was een van de architecten achter de uitbreidingsplannen. Inmiddels is het netwerk flink gegroeid. ‘Europa is een van onze belangrijkste markten.’

Den Haag

De Haagse gemeenteraad heeft donderdagavond ingestemd met het plan van wethouder Barker (Partij voor de Dieren) om reclames voor onder meer vliegreizen, cruises en benzineauto’s te verbieden binnen de Haagse gemeentegrenzen. Het verbod op deze zogeheten ‘fossiele reclames’ gaat per 1 januari in.

Regering regeerprogramma kabinet

Het Kabinet Schoof heeft vrijdag het regeerprogramma gepubliceerd, de uitwerking van de afspraken uit het hoofdlijnenakkoord. Er staan voor de luchtvaart geen grote verrassingen in. Het kabinet belooft volgend jaar, in 2025, duidelijkheid over de opening van Lelystad Airport.

Air Canada A320

De cao-gesprekken tussen Air Canada en pilotenbond ALPA dreigen in een impasse te geraken. De Canadese luchtvaartmaatschappij bereidt zich voor op een grote staking, die volgende week zou kunnen beginnen. Het bedrijf hoopt dat de overheid wil ingrijpen, om te voorkomen dat 110.000 reizigers per dag gedupeerd worden. 

Brussels Airlines A330

Brussels Airlines voegt drie Airbus A330’s aan de langeafstandsvloot toe, waardoor die groeit tot 13 toestellen. Om die reden zullen er ruim 250 extra medewerkers aangenomen worden. Ook gaan de Belgen de cabines vernieuwen en gaan ze komende zomer vier Airbus A220’s wetleasen voor Europese vluchten, zo hebben ze vrijdag bekendgemaakt.

British Airways verhoogt aantal vluchten naar Noord-Amerika naar recordniveau

12 september 2024 | Door: 
onze redactie

British Airways biedt komend zomerseizoen (2025) een recordaantal vluchten tussen Londen en Noord-Amerika aan, zo heeft de Britse luchtvaartmaatschappij donderdag bekendgemaakt. Het vluchtschema overtreft ook dat van de jaren vóór de coronacrisis. In totaal gaat het tijdens de piekweken om meer dan 400 directe vluchten per week.

KLM breidt uit in Zuid-Amerika met elf nieuwe bestemmingen

12 september 2024 | Door: 
onze redactie

KLM biedt vanaf deze maand elf nieuwe bestemmingen aan in Zuid-Amerika. Dat is mogelijk door een uitbreiding van de bestaande codeshare-overeenkomst met partner Aerolineas Argentinas. Reizigers kunnen van Schiphol naar Buenos Aires vliegen en daar overstappen.

Turkish Airlines start in december lijndienst van Istanbul naar Sydney

12 september 2024 | Door: 
onze redactie

Turkish Airlines vliegt vanaf december van Istanbul naar Sydney. De metropool wordt de tweede bestemming in Australië voor de Turkse luchtvaartmaatschappij, die sinds maart al naar Melbourne vliegt. Er wordt begonnen met vier vluchten per week, in eerste instantie met een tussenstop.

Partners van Zakenreisnieuws

Overig nieuws

Overig nieuws

United Airlines in zee met Starlink voor gratis WiFi aan boord

13 september 2024 | Door: 
onze redactie

United Airlines heeft een deal getekend met SpaceX om vanaf 2025 gratis internet aan boord aan te bieden via Starlink. Daardoor kunnen reizigers straks in de lucht op hun eigen smartphone, tablet of laptop online werken, social media bijhouden of via streamingdiensten films en series kijken.

Air France geeft Premium Economy nieuwe naam: ‘ander product dan standaard Economy’

30 augustus 2024 | Door: 
onze redactie

De bestaande Premium Economy Class van Air France, die wordt aangeboden op verre vluchten, heeft een nieuwe naam gekregen. De reisklasse heet voortaan kortweg ‘Premium’. Door de aanpassing wil de luchtvaartmaatschappij naar eigen zeggen het onderscheid met Economy Class benadrukken.

Schiphol verwacht volgend jaar meer passagiers dan voor corona

30 augustus 2024 | Door: 
ANP

Schiphol denkt volgend jaar voor het eerst meer passagiers te hebben dan voor de coronacrisis. Dat zegt de nieuwe topman Pieter van Oord tijdens een persconferentie na een ruwe schatting op basis van de passagiersaantallen van de afgelopen tijd. Dit jaar rekent de luchthaven nog op 65 miljoen tot 68 miljoen reizigers, tegenover net geen 72 miljoen in 2019.

Let op: gedurende negen dagen minder treinen naar Schiphol

21 augustus 2024 | Door: 
onze redactie

Tussen 30 augustus en 8 september rijden er minder treinen tussen Arnhem, Utrecht en Schiphol vanwege werkzaamheden bij Utrecht Centraal. Dat meldt de NS. De extra reistijd bedraagt ongeveer 15 minuten.

Wizz Air komt met all you can fly-lidmaatschap voor 500 euro per jaar

14 augustus 2024 | Door: 
onze redactie

De Hongaarse luchtvaartmaatschappij Wizz Air gaat reizigers onbeperkte vluchten aanbieden voor 499 euro. Volgens Wizz Air is de all-you-can-fly-pas de eerste in zijn soort in Europa.

Air France hervat vluchtuitvoering richting Libanon

14 augustus 2024 | Door: 
onze redactie

Air France en de Franse tak van Transavia hervatten donderdag hun vluchten naar Beiroet. Die waren sinds 29 juli opgeschort vanwege de oplopende spanningen in het Midden-Oosten. De Nederlandse tak van Transavia vliegt gedurende het hele zomerseizoen niet meer naar Libanon.


Meld u aan voor de dagelijkse nieuwsbrief

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen