ZURICH - Swiss heeft aangekondigd het economy class-product te verbeteren. Met ingang van 1 oktober serveert de Zwitserse luchtvaartmaatschappij verschillende soorten verse broodjes aan economy class-reizigers op Europese vluchten. Ook op intercontinentale vluchten kunnen passagiers verbeteringen verwachten.
Dankzij een samenwerking van Swiss met de Zwitserse Käseunion kan Swiss typische Zwitserse Appenzell-, Gruyère- en Emmental-kazen aan boord serveren. Op deze manier wil Swiss zijn Zwitserse karakter benadrukken.
De maaltijden die tijdens lange vluchten worden geserveerd hebben tevens een nieuwe, frisse look. Op vluchten naar Azië ontvangen passagiers vanaf eind dit jaar een tweede warme maaltijd.
Van onze redactie
Dankzij een samenwerking van Swiss met de Zwitserse Käseunion kan Swiss typische Zwitserse Appenzell-, Gruyère- en Emmental-kazen aan boord serveren. Op deze manier wil Swiss zijn Zwitserse karakter benadrukken.
De maaltijden die tijdens lange vluchten worden geserveerd hebben tevens een nieuwe, frisse look. Op vluchten naar Azië ontvangen passagiers vanaf eind dit jaar een tweede warme maaltijd.
Van onze redactie