KLM en NS introduceren kortingskaart voor bedrijven

2 april 2009 - 2:00
AMSTELVEEL - Luchtvaartmaatschappij KLM deelt aan 10.000 zakelijke klanten een NS-kortingskaart voor bedrijven uit. Dat maakte KLM donderdag (2 april) bekend. Met de zogenoemde NS Business Card kunnen de ondernemingen korting krijgen op treinkaartjes van het spoorwegbedrijf. Ook komt er half april een air-rail ticket op de markt, waarbij in één boeking een vlucht en treinreis kunnen worden gereserveerd.


Het air-rail ticket geldt voor treinreizen vanuit Antwerpen en Brussel. De regeling maakt onderdeel uit van een nieuwe commerciële samenwerking tussen KLM en NS.

Passagiers die vanaf zondag (5 april) een ticket boeken in de KLM-campagne ‘De Wereld dichterbij’ krijgen van de luchtvaartmaatschappij bovendien tijdelijk de treinreis terug naar huis gratis. Het treinkaartje kan zowel op de dag van vertrek als de dag van aankomst bij de NS-informatiebalie op Schiphol Plaza worden opgehaald. De gratis treinreis naar huis geldt zolang als de campagne ‘De Wereld dichterbij’ loopt, tot eind juni van dit jaar.

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen