Opperdoezer in KLM World Business Class Menu

25 juni 2015 - 12:27 | Door: 
onze redactie

OPPERDOES - Vanochtend werd tijdens het Opperdoes Oogstfeest het eerste kratje Opperdoezer Rondes aan KLM overhandigd. Het kratje werd in ontvangst genomen door Wim Spelt, director Product Management bij KLM Inflight Service. KLM's huidige topchef Jonnie Boer verwerkt de komende tijd de Opperdoezer in de World Business Class menu's.

De Opperdoezer, een regionale aardappel uit West-Friesland, wordt gezien als een delicatesse en is ook geliefd bij topchefs. KLM heeft dit jaar vierduizend kilo Opperdoezer Rondes ingekocht. Voor de maaltijden aan boord worden zoveel mogelijk lokale producten gebruikt zoals de Beemster Kaas, lokaal brood van Nederlands graan, eieren van Rondeel en de Hollandse witte wijn de Kleine Schorre.

Video: RTV Noord-Holland

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen